Suojattu valokuvien tallennus ja varmuuskopiointi
Proton Drive mahdollistaa tallentamisen, varmuuskopioinnin ja rakkaiden muistojen jakamisen turvallisesti mobiililaitteeltasi tai selaimesta käsin.
Tarvitsetko suojattua pilvitallennustilaa työtä varten? Tutustu Proton Drive for Businessiin.

Järjestä albumeilla
Sano hyvästit loputtomalle selaamiselle ja kokoa elämän hetket siististi järjestetyiksi kokoelmiksi, esimerkiksi kesäreissuista eri perhetapahtumiin. Koe siis tärkeimmät hetket uudelleen muutamalla klikkauksella.

Ilmainen valokuvien tallennustila, joka ei maksa yksityisyyttäsi
Valokuvasi tallentavat yksityisimmät hetkesi, ja niiden tulisi olla vain sinun ja valitsemiesi ihmisten nähtävillä. Toisin kuin suurten teknologiayritysten vaihtoehdot, Proton Drive käyttää päästä päähän -salausta pitääkseen tiedostosi hallinnassasi.

Suojaa muistot automaattisella valokuvien varmuuskopioinnilla
Lempimuistosi ansaitsevat vaalimista, eivät katoamista. Proton Driven automaattinen valokuvien varmuuskopiointi varmistaa, että vaikka laitteesi vahingoittuisi tai varastettaisiin, valokuvasi ovat silti turvassa pilvessä.
Näin automaattinen valokuvien varmuuskopiointi toimii
Proton Driven automaattinen valokuvien varmuuskopiointi lähettää valokuvasi ja videosi suojattuun pilveen säännöllisin väliajoin.
Aloita lataamalla Proton Drive -sovellus iOS:lle tai Androidille. Mene Kuvat-osioon ja napauta Ota varmuuskopiointi käyttöön.

Jaa valokuvia ja videoita omin ehdoin
Me Protonilla annamme ohjakset sinulle. Tiedostojasi voidaan jakaa tai käyttää vain sinun ehdoillasi — täydellisellä yksityisyydellä ja turvallisuudella joka vaiheessa.

Hallitse, kuka voi käyttää valokuviasi ja milloin
Proton Driven avulla voit jakaa valokuvia suojatuilla tiedostonjakolinkeillä, asettaa salasanoja tai vanhenemispäiviä ja mitätöidä käytön milloin tahansa.

Lähetä suosikkihetkesi vapaasti ja HD-laadulla
Toisin kuin muut pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, me emme aseta tiedostokokorajoituksia tai rajoita sitä, kuinka monta kertaa yhteystietosi voivat ladata ne.
Miten Proton suojaa valokuvasi
CERN:in tutkijoiden perustaman Protonin missiona on auttaa sinua saamaan takaisin oikeutesi yksityisyyteen ja suojata tietojasi voiton tavoittelulta.

Vahva salaus
Proton käyttää edistynyttä päästä päähän -salausta suojatakseen valokuvasi kaikilta tunnetuilta uhilta. Zero-access-salauksemme varmistaa, että edes me emme voi purkaa tiedostojesi salausta.

Suojattu laitteisto
Kaikki palvelimemme ovat täysin salattuja, Protonin omistamia ja hallinnoimia suojaten valokuvasi jopa epätodennäköisessä fyysisessä murrossa.

Yksityisyyttä sveitsiläiseen tapaan
Sveitsissä päämajaansa pitävä Proton suojaa valokuvasi joillakin maailman tiukimmista tietosuojalaeista, ja sijoitamme palvelimemme vain yksityisyyttä kunnioittaviin maihin.
Suoraviivaista turvallisuutta kaikille tiedostoillesi
Lähetä valokuvasi Proton Drive -pilveen suoraan laitteeltasi käyttämällä selaintasi tai sovelluksiamme iPhonella ja Androidilla tai tietokoneelta käsin. Uusi ikkuna avataan ja voit vierittää, eli koko homma toimii intuitiivisesti.
Intuitiivisen käyttöliittymämme avulla voit suojata valokuvasi ilman teknistä osaamista — kaikki salaus tapahtuu taustalla, laitteellasi ennen kuin se lähetetään palvelimillemme.

Hanki lisää tilaa valokuviesi tallentamiseen
Proton Driven Free plan sisältää jopa 5 Gt tallennustilaa — se riittää yli 1000 valokuvan tallentamiseen*. Suojataksesi suurempia tiedostoja tai enemmän muistoja, päivitä maksulliseen tilaukseen ja saat jopa 3 Tt suojattua tiedosto- ja valokuvatallennustilaa.
*Tämä perustuu 4 Mt:n keskimääräiseen tiedostokokoon.

Lue lisää valokuvien ja videoiden jakamisesta

Näin salaat kuvia
Samalla tavalla kuin voit salata sähköpostisi tai varmuuskopioida digitaaliset asiakirjasi salattuun holviin, voit myös salata kuvasi siten, ettei kukaan muu voi käyttää niitä.

Näin jaat valokuvia yksityisesti
Tapa, jolla useimmat ihmiset jakavat valokuvia verkossa, ei ole yksityinen. Facebookin ja Google Photosin kaltaiset vaihtoehdot voivat käyttää kuviasi, ja Google Photos jopa skannaa ja analysoi niissä olevat kasvot.

Näin poistat kaikki kuvat Google Photosista
Google Photosin käyttäminen kuvien tallentamiseen ja jakamiseen tarkoittaa, että annat yhtiön nähdä, analysoida ja käsitellä niitä tukeakseen valvontaan perustuvaa liiketoimintamalliaan.
Usein kysytyt kysymykset
- Mikä on turvallisin tapa tallentaa valokuvia?
- Miten voin tallentaa valokuvani yksityisesti?
- Voidaanko valokuvat salata?
- Miten voin jakaa valokuviani Proton Drivella?
- Mitä voin tehdä estääkseni valokuvieni luvattoman käytön, kun jaan ne?
- Miten varmuuskopioin valokuvani Proton Driveen?
- Mitä tapahtuu, jos tallennustila loppuu, kun varmuuskopioin valokuviani?
- Ovatko varmuuskopiot automaattisia Androidilla ja iOS:llä?